Les escoles del municipi ja preparen unes ‘portes obertes’ virtuals

Amb vídeos explicatius que seran penjats per l’Ajuntament a una web comú

 

A les escoles i instituts de Manacor no els quedarà enguany més remei que obrir les seves portes de forma virtual, si volen que els pares coneguin on aniran a classe els seus fills el curs que ve. La crisi sanitària provocada pel coronavirus ha fet impossible que els centres del municipi puguin explicar en persona els projectes educatius, la metodologia, el tipus d’activitats o valors del col·legi, el que ha fet que els equips directius posin en marxa un punt de trobada virtual.

D’aquesta manera cada centre ha preparat un vídeo on els mestres i professors expliquen com és un dia a l’escola o institut, mostrant els espais, guiant pels distints ambients didàctics o maneres de treballar de cadascun. Una fórmula nova que compta, evidentment, amb el suport de l’àrea d’Educació de l’ajuntament de Manacor, que preveu que aquesta setmana tendrà llesta una pàgina web o espai virtual aposta per poder penjar-hi tots els vídeos i fotografies dels diferents centres de tot el municipi.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad