S’arriba a la fi a la barrera de ‘només’ 10 ingressats per coronavirus a Manacor

Bones notícies dins les dificultats

 

La millora en les xifres d’infectats per coronavirus a la zona de Manacor és d’evolució lenta, però sembla que segura. En aquests moments i a dia d’avui dimecres, ja ‘només’ són 10 els pacients totals que són a l’hospital comarcal afectats per COVID-19. Quatre a la tercera planta habilitada aposta amb més de 50 llits, i sis més a la Unitat de Cuidats Intensius (UCI), és a dir un menys que ahir. Dins les dificultats són bones notícies que marquen poc a poc el camí cap a la sortida de la crisi sanitària.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad