S’arriba a la fi a la barrera de ‘només’ 10 ingressats per coronavirus a Manacor

Bones notícies dins les dificultats

 

La millora en les xifres d’infectats per coronavirus a la zona de Manacor és d’evolució lenta, però sembla que segura. En aquests moments i a dia d’avui dimecres, ja ‘només’ són 10 els pacients totals que són a l’hospital comarcal afectats per COVID-19. Quatre a la tercera planta habilitada aposta amb més de 50 llits, i sis més a la Unitat de Cuidats Intensius (UCI), és a dir un menys que ahir. Dins les dificultats són bones notícies que marquen poc a poc el camí cap a la sortida de la crisi sanitària.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad