L’Ajuntament destinarà voluntaris per ser “els ulls i la veu dels seus carrers”

Més d’un centenar ja s’han apuntat per oferir-se a ajudar

 

L’Ajuntament de Manacor ha començat a posar-se en contacte ja amb el centenar de voluntaris que fins ara s’han inscrit i han emplenat el formulari per oferir-se a col·laborar, amb tot allò que faci falta mentre duri la crisi sanitària del coronavirus. En principi està previst que la majoria d’ells ajudin dins l’organigrama dels Serveis Socials, l’àrea que ara mateix té unes majors mancances de personal i de mans.

Segons explica el batle de Manacor, Miquel Oliver, “hi ha moltes maneres d’ajudar i s’estan estudiant els perfils per saber on poden anar, o bé a organitzar i preparar els aliments de les cotxeres o per col·laborar sent els ulls i la veu dels seus carrers, perquè en són coneixedors i ens podrien ser de gran ajuda”.

Tothom qui vulgui encara pot inscriure’s com a voluntari a la web municipal. La seva finalitat és l’organització veïnal que doni resposta a les necessitats concretes i puntuals del municipi. Les persones que s’ofereixen ho fan en qualitat de veí o veïna del municipi, i no és imprescindible estar formats ni tenir experiència com a voluntaris.

Si clicau damunt la imatge podreu accedir al formulari per ser voluntaris:

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad