Part de la platja de Porto Cristo és precintada per motius de seguretat

Les obres d’emergència sobre el passeig de Ses Coves Blanques obliguen a l’Ajuntament 

 

A finals de gener la borrasca Glòria va ocasionar múltiples desperfectes en els espais públics de la zona costanera de Manacor, la majoria depenents de la Demarcació de Costes. Després d’haver-ne sol·licitat formalment la concessió, l’Ajuntament s’ha pogut fer càrrec de la posada en marxa de les obres necessàries per reparar ambdós passejos marítims i evitar el perill que el seu estat actual suposa per la seguretat de les persones. D’aquesta manera, per qüestions de seguretat i per recomanació de la direcció d’obres, una zona de la platja de Porto Cristo ha quedat precintada i delimitada amb tanques.

En el cas de les Coves Blanques de Porto Cristo, les actuacions consisteixen en la reparació del mur de suport del passeig, la reconstrucció del paviment, prèvia demolició de l’existent, la substitució de la barana i la reposició del servei d’enllumenat públic. Es preveu que el termini d’execució sigui de tres mesos i el cost estimatiu de les obres ascendeix a 290.000 euros.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad