Els voluntaris de Protecció Civil ja duen 250 entregues de material sanitari a domicili

Fins a 37 voluntaris de Manacor entreguen medicació a domicili

 

Els voluntaris del grup de Protecció Civil de Manacor ja duen realitzades arreu del municipi més de 250 entregues de medicacions i material sanitari. Així ho ha confirmat el batle Miquel Oliver, qui ha volgut agrair especialment la seva tasca durant la crisi sanitària.

Fins a 37 voluntaris amb 22 vehicles han realitzat els distints repartiments a domicili, en col·laboració directe amb els centres de salut i el departament de Framàcia de l’Hospital de Manacor, per a totes aquelles persones que no poden anar a recollir-lo, per evitar riscos innecessaris i així evitar en la mesura del possible la propagació del coronavirus.

Així mateix l’ajuntament de Manacor està també col·laborant amb l’hospital i els ambulatoris, mitjançant la cessió de vehicles i desinfecció de tots els propis dels centres, a més d’instal·lar pantalles protectores als centres de salut.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad