Els voluntaris de Protecció Civil ja duen 250 entregues de material sanitari a domicili

Fins a 37 voluntaris de Manacor entreguen medicació a domicili

 

Els voluntaris del grup de Protecció Civil de Manacor ja duen realitzades arreu del municipi més de 250 entregues de medicacions i material sanitari. Així ho ha confirmat el batle Miquel Oliver, qui ha volgut agrair especialment la seva tasca durant la crisi sanitària.

Fins a 37 voluntaris amb 22 vehicles han realitzat els distints repartiments a domicili, en col·laboració directe amb els centres de salut i el departament de Framàcia de l’Hospital de Manacor, per a totes aquelles persones que no poden anar a recollir-lo, per evitar riscos innecessaris i així evitar en la mesura del possible la propagació del coronavirus.

Així mateix l’ajuntament de Manacor està també col·laborant amb l’hospital i els ambulatoris, mitjançant la cessió de vehicles i desinfecció de tots els propis dels centres, a més d’instal·lar pantalles protectores als centres de salut.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad