L’Ajuntament incorpora un nou arquitecte per reduir els terminis de llicències

I agilitzar els tràmits del departament d’Urbanisme

 

El departament d’Urbanisme de l’ajuntament de Manacor incorpora Estanislao Luis Segura Pons (Palma, 1977), des d’avui dimecres 22 d’abril, com a nou arquitecte municipal per contribuir a la millora del funcionament del departament i dels serveis que reben els manacorins. La incorporació “ajudarà a agilitzar els tràmits per atorgar llicències d’obra major i així millorar i fer més eficient el servei que reben els ciutadans, a més de reduir els terminis, expliquen tan el batle, Miquel Oliver, com la regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad