L’Ajuntament incorpora un nou arquitecte per reduir els terminis de llicències

I agilitzar els tràmits del departament d’Urbanisme

 

El departament d’Urbanisme de l’ajuntament de Manacor incorpora Estanislao Luis Segura Pons (Palma, 1977), des d’avui dimecres 22 d’abril, com a nou arquitecte municipal per contribuir a la millora del funcionament del departament i dels serveis que reben els manacorins. La incorporació “ajudarà a agilitzar els tràmits per atorgar llicències d’obra major i així millorar i fer més eficient el servei que reben els ciutadans, a més de reduir els terminis, expliquen tan el batle, Miquel Oliver, com la regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad