El coronavirus a l’hospital de Manacor: set pacients a planta i set més a la UCI

Les xifres es mantenen estables en una setmana important

 

La incidència del coronavirus al Sector Sanitari de Llevant continua marcada per l’estabilitat i les bones perspectives de cara a la desescalada prevista pel govern estatal. Avui dilluns les xifres són idèntiques a les d’ahor pel que fa a positius ingressats a l’Hospital de Manacor. Com ahir diumenge en aquests moments a la tercera planta hi ha set malalts amb COVID-19, mentre que set més són encara a la UCI pendents d’evolució. Es preveu que aquests siguin uns dies clau en l’evolució a nivell local de la pandèmia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad