El coronavirus a l’hospital de Manacor: set pacients a planta i set més a la UCI

Les xifres es mantenen estables en una setmana important

 

La incidència del coronavirus al Sector Sanitari de Llevant continua marcada per l’estabilitat i les bones perspectives de cara a la desescalada prevista pel govern estatal. Avui dilluns les xifres són idèntiques a les d’ahor pel que fa a positius ingressats a l’Hospital de Manacor. Com ahir diumenge en aquests moments a la tercera planta hi ha set malalts amb COVID-19, mentre que set més són encara a la UCI pendents d’evolució. Es preveu que aquests siguin uns dies clau en l’evolució a nivell local de la pandèmia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad