Pugen els malalts amb coronavirus a la tercera planta de Manacor

Set pacients continuen en aquests moments a la UCI

 

Si observam la gràfica d’infectats per coronavirus al Sector Sanitari de Llevant podem veure com a les darreres setmanes fa el que es coneix com a ‘dents de serra’, és a dir que els pacients malalts de coronavirus ingressats a l’Hospital de Manacor van pujant i baixant (moltes vegades només d’un en un) amb l’avanç de les jornades. Un signe d’estabilitat que avui dimecres es tradueix en 9 pacients a planta (un més que ahir) i set encara a la UCI, a l’espera d’evolució.

L’hospital comença a repartir mascaretes quirúrgiques per a qui vagi a consulta

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad