Pugen els malalts amb coronavirus a la tercera planta de Manacor

Set pacients continuen en aquests moments a la UCI

 

Si observam la gràfica d’infectats per coronavirus al Sector Sanitari de Llevant podem veure com a les darreres setmanes fa el que es coneix com a ‘dents de serra’, és a dir que els pacients malalts de coronavirus ingressats a l’Hospital de Manacor van pujant i baixant (moltes vegades només d’un en un) amb l’avanç de les jornades. Un signe d’estabilitat que avui dimecres es tradueix en 9 pacients a planta (un més que ahir) i set encara a la UCI, a l’espera d’evolució.

L’hospital comença a repartir mascaretes quirúrgiques per a qui vagi a consulta

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad