L’hospital comença a repartir mascaretes quirúrgiques per a qui vagi a consulta

La imatge

 

L’hospital de Manacor ha començat avui a repartir mascaretes quirúrgiques per a totes aquelles persones que acudeixin al centre per qualque consulta mèdica. Per aconseguir-ne una s’han de demanar a admisió, a la planta baixa de l’hospital.

Amb aquesta mesura el que es pretén es que tothom que entri tengui una mascareta de protecció posada en tot moment fins que no abandoni les seves dependències, per minimitzar qualsevol risc de contagi per coronavirus.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad