Comencen les obres de la façana de l’escoleta ‘Nins i Nines’

Es preveu que en tres mesos puguin estar acabades

 

Amb la tornada del sector de la construcció al dia a dia després de dues setmanes aturat per la crisi del coronavirus, finalment han pogut començat les obres de reforma de la façana de l’escoleta Nins i Nines de Manacor. Una rehabilitació molt necessària tenint en compte els possibles problemes de seguretat que podia causar.

La regidoria d’Educació de l’ajuntament de Manacor va adjudicar a finals de febrer, les obres de reforma de la façana per una mica més de 83.000 euros (el preu de sortida inicial eren 68.000 euros). L’empresa responsable, amb seu a Inca, tenia fins a un mes per començar amb el projecte, el que ha hagut d’esperar fins ara per qüestions de força major.

Un cop iniciada l’obra i si tot va bé, la constructora disposarà de tres mesos per acabar-la definitivament; és a dir que podria estar completament acabada durant l’estiu. Es posaria punt i final d’aquesta forma a la mala imatge i els problemes de seguretat d’una façana amb troços de maons a la vista.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad