Comencen les obres de la façana de l’escoleta ‘Nins i Nines’

Es preveu que en tres mesos puguin estar acabades

 

Amb la tornada del sector de la construcció al dia a dia després de dues setmanes aturat per la crisi del coronavirus, finalment han pogut començat les obres de reforma de la façana de l’escoleta Nins i Nines de Manacor. Una rehabilitació molt necessària tenint en compte els possibles problemes de seguretat que podia causar.

La regidoria d’Educació de l’ajuntament de Manacor va adjudicar a finals de febrer, les obres de reforma de la façana per una mica més de 83.000 euros (el preu de sortida inicial eren 68.000 euros). L’empresa responsable, amb seu a Inca, tenia fins a un mes per començar amb el projecte, el que ha hagut d’esperar fins ara per qüestions de força major.

Un cop iniciada l’obra i si tot va bé, la constructora disposarà de tres mesos per acabar-la definitivament; és a dir que podria estar completament acabada durant l’estiu. Es posaria punt i final d’aquesta forma a la mala imatge i els problemes de seguretat d’una façana amb troços de maons a la vista.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad