Un centenar de persones acudeixen a l’Ajuntament per ajudar desinteressadament

Allà on ara serien més necessaris és als Serveis Socials, desbordats de feina aquests dies

 

Fins a un centenar de persones del municipi han acudit aquests dies de confinament a l’ajuntament de Manacor, per oferir-se desinteressadament en tot allò que l’administració municipal hagi de menester. La crisi sanitària provocada pel coronavirus ha fet que molts de manacorins s’hagin adreçat al consistori per poder ajudar en el que faci falta, allà on sigui, segons ha explicat avui el regidor Joan Gaià.

“Hem rebut moltes peticions de veïnats que ens demanen què poden fer per ajudar. En primer lloc hem de tenir en compte la limitació que marca el propi estat d’alarma”, explica. “El que ara farem serà un triar i durant els propers dies enviar-lis un correu electrònic. Segurament on farien més falta serien als Serveis Socials, on el número de consultes i cridades s’ha disparat” i s’han de menester gent pel repartiment de menjar a domicili.

 

 

Print Friendly, PDF & Email