L’equip de govern municipal respondrà divendres a les qüestions ciutadanes

Serà de forma virtual per Youtube i ja es poden anar deixant les preguntes

 

L’ajuntament de Manacor ja té a punt la segona Assemblea Ciutadana de la seva història, després de la celebrada al Teatre Municipal a finals de novembre. Aquest divendres a partir de les 18 hores i pel canal de YouTube de l’Ajuntament, novament qui vulgui demanar per qualsevol qüestió a algun membre de l’equip de govern podrà fer-ho sense cap problema.

És la primera legislatura en la història política de Manacor que tots els regidors es posen a disposició pública dels ciutadans, sense més guió que el marcat per les preguntes que vulguin fer. Segons el batle, Miquel Oliver, “l’objectiu d’aquest tipus d’assemblees és que puguin demanar el que vulguin i nosaltres tractarem de respondre fins allà on sapiguem”.

De fet el propòsit de l’equip de govern conformat per Més-Esquerra, PSOE i Unides Podem és dur a terme anualment, i sota el títol Feim Poble, entre una i dues assemblees genèriques “i després entremig de l’any fer-ne d’altres de temàtiques, per àrees o temes més concrets”.

Us podeu subscriure al canal i seguir l’Assemblea al següent enllaç:

https://m.youtube.com/channel/UC0ojsP3qEUH1b0P1Vy82AIA

A més, ja podeu anar deixant les vostres preguntes a l’apartat ‘comentaris’.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad