Hospital de Manacor: un pacient menys a planta i set a la UCI

Lleu baixada per continuar amb l’esperança

 

Així com passen els dies, l’estabilitat mostrada pel Sector Sanitari de Llevant durant les darreres setmanes, sembla confirmar-se. Encara que ahir va pujar el nombre d’infectats per coronavirus ingressats a la tercera planta de l’Hospital de Manacor, avui dimarts les darreres dades apunten a una nova baixada mínima fins els vuit pacients positius a planta i set més a la Unitat de Cuidats Intensius (UCI).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad