Informació a les farmàcies per saber com actuar en cas de violència masclista

La Policia Local reparteix cartells informatius amb instruccions i les paraules clau

 

La Policia Local de Manacor està repartint aquests dies entre les farmàcies del municipi, cartells amb les instruccions a seguir en cas que una dona vulgui denunciar un delicte relacionat amb la violència masclista. El que es cerca és mantenir així l’atenció a les víctimes i protegir un col·lectiu tan vulnerable com aquest durant l’estat d’alarma.

La conselleria de Salut explica que “si vius una situació de maltractament i vas a la farmàcia demana la ‘mascareta 19’, i la persona que t’hi atendrà sabrà què ha de fer”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad