Informació a les farmàcies per saber com actuar en cas de violència masclista

La Policia Local reparteix cartells informatius amb instruccions i les paraules clau

 

La Policia Local de Manacor està repartint aquests dies entre les farmàcies del municipi, cartells amb les instruccions a seguir en cas que una dona vulgui denunciar un delicte relacionat amb la violència masclista. El que es cerca és mantenir així l’atenció a les víctimes i protegir un col·lectiu tan vulnerable com aquest durant l’estat d’alarma.

La conselleria de Salut explica que “si vius una situació de maltractament i vas a la farmàcia demana la ‘mascareta 19’, i la persona que t’hi atendrà sabrà què ha de fer”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad