Sa Taverna i Ca na Càndila donen una paella i fruites a la Policia Nacional

La imatge

El bar Sa Taverna, del barri des Serralt i la fruiteria Ca na Càndila han fet una donació de fruita i una paella valenciana feta amb verdura de l’establiment manacorí a la Policia Nacional de Manacor “en agraiment a la gran feina que estan fent”. Aquesta ha estat la primera de les quatre donacions conjuntes que tenen previst fer. Les properes seran a la Policia Local, la Guàrdia Civil i a l’hospital de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad