Estel de Llevant proposa un repte ben dolç: el ‘Bizcocho Zebra’

El vídeo

L’Associació pro salut mental Estel de Llevant ha llançat a través de les xarxes un repte culinari de lo més dolç i saborós. Es tracta del ‘Bizcocho Zebra’, una coca de dos colors i de forma rodona que a més de ser divertit de fer serà de lo més senzill d’empassolar… això si trobau tots els ingredients ara que la llevadura i la farina costen!. La recepte és d’Ana Martínez.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad