L’emocionant videoclip musical dels professionals sanitaris de la unitat COVID-19

El vídeo

Els professionals sanitaris que estan en primera línia de defensa contra el coronavirus a la tercera planta de l’Hospital de Manacor, ha gravat un videoclip amb la cançó Resistiré de fons “amb molta il·lusió”, per crear una nova esperança i guardar els ànims intactes pel que vindrà.

Estabilitat a l’hospital de Manacor: continuen els set ingressats a planta

Quatre noves altes deixen en set els infectats a planta per COVID-19 a Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad