La millor forma d’ajudar els ingressats: enviar-lis cartes i vídeos de suport

El poder d’un somriure: cadena de missatges és un nou projecte posat en marxa per l’hospital de Manacor que pretén unir, per via de frases, fotos, dibuixos i videos enviats per whatsapp, als pacients ingressats al centre amb familiars, amics o gent anònima que els vulgui enviar ànims i suport des de casa a través del telèfon 609127743. Una forma de contacte i empatia amb els malalts en uns moments crítics per la crisi sanitària en la que tots estam immersos. Tots aquests missatges es podran veure pels televisors de l’hospital.

Per aconseguir que això sigui possible, l’hospital comarcal s’ha posat primer amb contacte amb personatges molt coneguts de l’humor i la cultura de Mallorca, perquè siguin ells qui comencin a transmetre el seu suport també als professionals i personal facultatiu. Agustín ‘El Casta’, Tomeu Penya o l’actor campaner Miquel Fullana han estat qui han encetat la cadena.

Per altra banda el centre hospitalari també ha posat en funcionament una adreça de correu electrònic pels qui vulguin enviar cartes de suport i altre material als ingressats per coronavirus, a través del mail: cartapacientscovid@hmanacor.org

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad