L’hospital habilita una planta davant l’augment de casos de coronavirus

La tercera planta ha estat desallotjada per agrupar els infectats de COVID-19 que vagin arribant

 

L’hospital de Manacor ha desallotjat els pacients que fins ara estaven a la tercera planta i els han distrubuït a les restants, per així poder anar omplint-la amb els malalts que vagin arribant infectats de coronavirus i hagin de quedar ingressats al centre per poder vigilar la seva evolució.

Balears ha registrat 34 nous casos de coronavirus en només 24 hores i ja acumula quatre morts, segons ha donat a conèixer avui divendres el Ministerio de Sanidad estatal. En total les Illes tenen 203 casos positius per coronavirus, dels quals 24 són de professionals sanitaris i 300 estan vigilats. En el cas concret de Mallorca, hi ha 30 pacients ingressats a Son Espases (3 a la UCI); 22 a Son Llàtzer (8 a la UCI); 6 a Manacor; i 4 a Inca. La resta de persones contagiades es troben sota vigilància als seus domicilis.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad