L’hospital habilita una planta davant l’augment de casos de coronavirus

La tercera planta ha estat desallotjada per agrupar els infectats de COVID-19 que vagin arribant

 

L’hospital de Manacor ha desallotjat els pacients que fins ara estaven a la tercera planta i els han distrubuït a les restants, per així poder anar omplint-la amb els malalts que vagin arribant infectats de coronavirus i hagin de quedar ingressats al centre per poder vigilar la seva evolució.

Balears ha registrat 34 nous casos de coronavirus en només 24 hores i ja acumula quatre morts, segons ha donat a conèixer avui divendres el Ministerio de Sanidad estatal. En total les Illes tenen 203 casos positius per coronavirus, dels quals 24 són de professionals sanitaris i 300 estan vigilats. En el cas concret de Mallorca, hi ha 30 pacients ingressats a Son Espases (3 a la UCI); 22 a Son Llàtzer (8 a la UCI); 6 a Manacor; i 4 a Inca. La resta de persones contagiades es troben sota vigilància als seus domicilis.

Print Friendly, PDF & Email

3 thoughts on “L’hospital habilita una planta davant l’augment de casos de coronavirus

  1. Sobre las mascarillas en el hospital de manacor,es gracioso q pida a la ciudadanía ayuda, si las q tiene el hospital no dejan usarlas a sus trabajadores.qe se sepa, se avisa al personal de no ponerse mascarilla para no alarmar a los pacientes o como se le han dicho a trabajadores q son egoístas por ponerse las mascarillas pq después no habrá….a ver, si no nos protegemos ya, cuando lo vamos hacer, cuando estemos todos infectados y no podamos trabajar para ayudar a los enfermos… Esto es lo q esta pasando en el hospital de manacor

Comments are closed.