L’hospital habilita una planta davant l’augment de casos de coronavirus

La tercera planta ha estat desallotjada per agrupar els infectats de COVID-19 que vagin arribant

 

L’hospital de Manacor ha desallotjat els pacients que fins ara estaven a la tercera planta i els han distrubuït a les restants, per així poder anar omplint-la amb els malalts que vagin arribant infectats de coronavirus i hagin de quedar ingressats al centre per poder vigilar la seva evolució.

Balears ha registrat 34 nous casos de coronavirus en només 24 hores i ja acumula quatre morts, segons ha donat a conèixer avui divendres el Ministerio de Sanidad estatal. En total les Illes tenen 203 casos positius per coronavirus, dels quals 24 són de professionals sanitaris i 300 estan vigilats. En el cas concret de Mallorca, hi ha 30 pacients ingressats a Son Espases (3 a la UCI); 22 a Son Llàtzer (8 a la UCI); 6 a Manacor; i 4 a Inca. La resta de persones contagiades es troben sota vigilància als seus domicilis.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad