L’hospital estudia si demanen la col·laboració ciutadana per fer mascaretes

Part i Banda

L’Hospital de Manacor està en aquests moments estudiant un projecte perquè la gent que pugui fer mascaretes a ca seva. De moment i segons ha indicat el centre està en estudi i en una fase inicial, perquè primer s’han de resoldre qüestions d’higiene sanitària; “si és necessari, més endavant es demanarà la col·laboració a la població, però de moment no es posa en marxa aquesta activitat”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad