Manacor posa en marxa avui una neteja intensiva de carrers

Avui mateix, l’Ajuntament posarà en marxa una neteja intensiva per tal de desinfectar els carrers de possibles focus de contagi de COVID-19.

Seguint les indicacions del Ministeri i de la conselleria de Sanitat, s’utilitzarà una solució d’aigua i lleixiu – Hipoclorit de sodi (NaClO) –, per tal de fer net els carrers. Es prioritzarà la desinfecció de les zones d’accés amb major afluència: farmàcies, comerços amb obertura permesa, la plaça de les Verdures i els centres de salut, inclòs l’Hospital de Manacor. A més, s’ha demanat als supermercats amb aparcament privat que duguin a terme una desinfecció amb els mateixos termes.

La solució usada és de concentració molt baixa i, per tant, no suposa cap risc per a la població. Així, no és necessari prendre cap mesura extraordinària de protecció als domicilis.

Amb tot, la mesura més efectiva segueix sent no sortir al carrer. Així que, en qualsevol cas, #QuedamACaNostra.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad