Els hotels i lloguers vacacionals hauran de tancar obligatòriament

El Ministeri de Foment aprova un decret que afectarà també a les més de 9.000 places del municipi de Manacor

 

Les més de 9.000 places hoteleres del municipi de Manacor (concentrades sobretot a la zona de Cales de Mallorca) i tots els lloguers vacacionals hauran de tancar obligatòriament. Així ho ha anunciat avui migdia la presidenta del Govern, Francina Armengol. De fet, el Ministeri de Foment aprovarà aquest capvespre un decret (que després s’haurà de publicar al BOE) en el que s’estipula la mesura extraordinària mentre duri l’estat d’alarma pel COVID-19.  En aquests moments són, segons el Govern, uns 25.000 els turistes que encara es troben allotjats en establiments de les Illes a l’espera de sortir cap els seus països d’origen o a la península.

Pel que fa als vols, a partir dels propers dies les illes només quedaran conncetades per via aèria amb la península, amb un vol diari (per cada companyia que opera en aquests moments les rutes) amb Madrid, Barcelona i València, les tres ciutats amb més població i trànsit de l’estat. Això sí, aquests vols només podran omplir-se fins a un terç de la seva capacitat. Evidentment no hi haurà restriccions pel que fa a l’arribada a l’aeroport de Son Sant Joan, d’avions de transport de mercaderies.

Pel que fa al transport marítim, a partir d’ara quedarà prohibit els de passatgers, quedant només permesos els vaixells que arribin a port amb queviures i material necessari.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad