Manacor fa feina a ‘porta tancada’?

Part i Banda

Molts són, a hores d’ara, els comerciants i ciutadans que s’estan queixant de la poca eficàcia en el cumpliment de les prescripcions estatals marcades per l’estat d’alarma a fi de combatre el coronavirus. No entenen com tallers de motocicletes, tendes de pintures, fusteries o determinats despatxos continuen oberts “sense que sembli que passi res” i demanen als agents i cossos de seguretat del municipi, que actuin per evitar la situació. “Sembla que s’estigui fent simplement un horari d’estiu, i amb els infectats que hi ha a l’estat això no pot ser”.

Alguns estan, a més, convençuts que es tracta en molts de casos de feina d’amagat, i que empreses fan anar a fer feina ‘a porta tancada’ als seus treballadors, que hi acudeixen per por a no quedar-se sense cobrar o anar directament al carrer. A molts ja els ha tocat acceptar un ERTE, és a dir, un expedient de regulació temporal de feina; amb la qual cosa es queden de moment sense i no tornaran a començar fins que la situació s’estabilitzi.

Avui la Policia Local ha fet pública una llista del que es pot i no es pot fer i dels comerços que, en teoria, poden obrir:

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad