Manacor fa feina a ‘porta tancada’?

Part i Banda

Molts són, a hores d’ara, els comerciants i ciutadans que s’estan queixant de la poca eficàcia en el cumpliment de les prescripcions estatals marcades per l’estat d’alarma a fi de combatre el coronavirus. No entenen com tallers de motocicletes, tendes de pintures, fusteries o determinats despatxos continuen oberts “sense que sembli que passi res” i demanen als agents i cossos de seguretat del municipi, que actuin per evitar la situació. “Sembla que s’estigui fent simplement un horari d’estiu, i amb els infectats que hi ha a l’estat això no pot ser”.

Alguns estan, a més, convençuts que es tracta en molts de casos de feina d’amagat, i que empreses fan anar a fer feina ‘a porta tancada’ als seus treballadors, que hi acudeixen per por a no quedar-se sense cobrar o anar directament al carrer. A molts ja els ha tocat acceptar un ERTE, és a dir, un expedient de regulació temporal de feina; amb la qual cosa es queden de moment sense i no tornaran a començar fins que la situació s’estabilitzi.

Avui la Policia Local ha fet pública una llista del que es pot i no es pot fer i dels comerços que, en teoria, poden obrir:

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad