El Llevant continua resistint sense ingressats per coronavirus

Avui dimarts s’han confirmat 19 positius més

 

El Sector Sanitari de Llevant, la zona hospitalària de municipis que depenen i tenen com a referència el centre manacorí, continua una jornada més sense cap ingressat afectat pel COVID-19 o coronavirus. Una resistència notable tenint en compte el volum d’habitants potencials que engloba (uns 130.000) i l’augment de nous casos a la resta d’hospitals públics mallorquins.

Segons les darreres dades que la direcció general de Salut Pública i el Ministeri de Sanitat, a Balears hi ha un total de 92 casos, 19 posistius més que els 73 d’ahir dilluns. A Mallorca hi ha 18 pacients amb coronavirus ingressats a Son Espases, 15 a Son Llàtzer i 3 a l’Hospital d’Inca. Fins ara, a les Illes s’ha registrat un mort pel nou virus.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad