El Llevant continua resistint sense ingressats per coronavirus

Avui dimarts s’han confirmat 19 positius més

 

El Sector Sanitari de Llevant, la zona hospitalària de municipis que depenen i tenen com a referència el centre manacorí, continua una jornada més sense cap ingressat afectat pel COVID-19 o coronavirus. Una resistència notable tenint en compte el volum d’habitants potencials que engloba (uns 130.000) i l’augment de nous casos a la resta d’hospitals públics mallorquins.

Segons les darreres dades que la direcció general de Salut Pública i el Ministeri de Sanitat, a Balears hi ha un total de 92 casos, 19 posistius més que els 73 d’ahir dilluns. A Mallorca hi ha 18 pacients amb coronavirus ingressats a Son Espases, 15 a Son Llàtzer i 3 a l’Hospital d’Inca. Fins ara, a les Illes s’ha registrat un mort pel nou virus.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad