Els professionals de l’hospital agraeixen en un video la col·laboració ciutadana

La imatge

Un grup de professionals de l’hospital comarcal de Manacor han volgut agrair la col·laboració ciutadana per intentar controlar els efectes del coronavirus, i han filmat un video on sels pot veure somrients i recordant que ara cal quedar-se a casa i fer una bona higiene de mans, missatges que no per repetits durants les darreres setmanes, perden importància.

Júlia Troya: “La mascareta fora de l’àmbit sanitari no té cap sentit”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad