Segueix sense haver-hi cap infectat diagnosticat per coronavirus al Llevant

Tots els casos que estaven pendents de les proves han donat negatiu

 

Una de les bones notícies que fins ara es desprenen del confinament de la població de Manacor i de la comarca, és la manca de moment, de casos diagnosticats d’infectats per coronavirus tant al municipi com a tot el Sector Llevant, és a dir, la zona d’influència de pacients de l’hospital comarcal de Manacor i que comprèn municipis com Sant Llorenç, Son Servera, Capdepera, Artà, Porto Cristo, Vilafranca o Felanitx, entre d’altres.

Tots els casos que fins ara estaven en estudi i a l’espera dels resultats de la prova específica, entre els quals n’hi havia varis de Manacor i Sant Llorenç, per exemple, han sortit negatius en COVID-19

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad