L’Ajuntament suspèn la zona blava ORA a tot el municipi

El batle de Manacor, Miquel Oliver, signa un ban municipal on també es tanquen les instal·lacions municipals, tret de la Policia

 

L’Ajuntament de Manacor ha suspès fins a nova comunicació, el pagament per estacionar a les places de zona blava ORA a tot el municipi, a més de tancar indefinidament també els aparcaments soterrats, exepte pels abonats. En un ban fet públic i signat pel propi batle, Miquel Oliver, s’estableixen també una serie de mesures i tancaments de les instal·lacions públiques. La informació completa del ban municipal és aquesta:

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad