L’Ajuntament suspèn la zona blava ORA a tot el municipi

El batle de Manacor, Miquel Oliver, signa un ban municipal on també es tanquen les instal·lacions municipals, tret de la Policia

 

L’Ajuntament de Manacor ha suspès fins a nova comunicació, el pagament per estacionar a les places de zona blava ORA a tot el municipi, a més de tancar indefinidament també els aparcaments soterrats, exepte pels abonats. En un ban fet públic i signat pel propi batle, Miquel Oliver, s’estableixen també una serie de mesures i tancaments de les instal·lacions públiques. La informació completa del ban municipal és aquesta:

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad