Les escoles, instituts i biblioteques tanquen dues setmanes

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha anunciat la mesura per evitar la propagació del coronavirus

 

A partir de dilluns i durant dues setmanes, les escoletes, escoles, instituts i la Universitat de les Illes Balears tancaran per evitar la propagació del coronavirus. Evidentment també les de Manacor, a més de les biblioteques municipals. “Hem acordat la suspensió de les classes presencials a tots els nivells formatius, des d’infantil a la universitat, i també les escoletes, a partir de dilluns que ve i durant un període de dues setmanes”, ha anunciat la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Això afecta a prop de 187.184 estudiants: 155.404 alumnes d’Infantil, Primària, Secundari i Batxillerat, 16.163 estudiants de la UIB, 14.847 alumnes d’FP Bàsica, Grau Mitjà i Superior i 770 d’Ensenyaments Artístics superiors.

El Govern Balear ha pres la decisió hores després que el president estatal, Pedro Sánchez, demanés a les comunitats autònomes que executessin aquesta mesura, tot i que en un primer moment Armengol havia anunciat que no faria falta de moment tancar els centres.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad