Les escoles, instituts i biblioteques tanquen dues setmanes

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha anunciat la mesura per evitar la propagació del coronavirus

 

A partir de dilluns i durant dues setmanes, les escoletes, escoles, instituts i la Universitat de les Illes Balears tancaran per evitar la propagació del coronavirus. Evidentment també les de Manacor, a més de les biblioteques municipals. “Hem acordat la suspensió de les classes presencials a tots els nivells formatius, des d’infantil a la universitat, i també les escoletes, a partir de dilluns que ve i durant un període de dues setmanes”, ha anunciat la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Això afecta a prop de 187.184 estudiants: 155.404 alumnes d’Infantil, Primària, Secundari i Batxillerat, 16.163 estudiants de la UIB, 14.847 alumnes d’FP Bàsica, Grau Mitjà i Superior i 770 d’Ensenyaments Artístics superiors.

El Govern Balear ha pres la decisió hores després que el president estatal, Pedro Sánchez, demanés a les comunitats autònomes que executessin aquesta mesura, tot i que en un primer moment Armengol havia anunciat que no faria falta de moment tancar els centres.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad