La primera Fira de les Dones de Manacor esdevé un èxit

Amb més de vuitanta parades i una quinzena d’actes

 

La primera fira destinada a mostrar la feina de dones artistes, artesanes o membres d’entitats socials, celebrada aquest dissabte a Manacor, va esdevenir tot un èxit. Més de vuitanta parades i una quinzena d’actes per a tots els públics van omplir la jornada, vigília del Dia Internacional de la Dona.

De les més de cent que mostraren la seva feina i talent, moltes foren dones amb una inquietud o interès per mostrar allò que saben fer i fan a casa, però que no havien fet públic fins ara. D’altres demostraren la seva professió, el seu negoci, bé amb la venda de productes o bé amb una parada informativa.

Així mateix varen ser moltes les dones i grups que es van oferir a omplir la Fira més enllà de les vuitanta parades inscrites, amb actuacions de música i dansa, contacontes, tallers infantils… tot sempre enfocat a la importància de reivindicar que, malgrat els avanços, les dones encara no han assolit una igualtat real. Finalment, la Fira va comptar també amb la participació dels col·lectius feministes i de dones, així com d’entitats socials que fan feina al municipi, i que de forma directa treballen per la igualtat.

Segons explicava la regidora d’Igualtat, Carme Gomila, “volem donar les gràcies a les dones del municipi i d’arreu de Mallorca que han volgut col·locar la seva parada a la Fira, és molt important donar visibilitat a les dones amb talent i generar teixit entre elles”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad