Urgències implanta la mascareta quirúrgica davant qualsevol sospita

L’hospital de Manacor col·locarà mascaretes quirúrgiques contra la grip o el coronavirus, a qualsevol sospitós d’infecció o problemes respiratoris

 

Tots els pacients que a partir d’ara arribin al servei d’Urgències de l’hospital de Manacor amb infecció o sospita d’una infecció o problemes respiratoris, ja se li col·locarà automàticament una mascareta quirúrgica, és a dir, amb un filtre Hepa-1 que protegeix de dins cap a fora, el que fa que tot el que parlin o tossin quedi a dins i no surti cap a l’exterior, i que protegeix contra elements externs majors de cinc micres, com el que poden infectar la grip o el coronavirus.

Expliquen que la mesura “s’ha de veure com una cosa cultural i com una higiene respiratòria. Al mateix temps que intentam educar als pacients i familiars de l’hospital sobre l’etiqueta de la tos, que fa menció a que quan esternudam o tossim hem de posar el colze en comptes de la mà. Si utilitzam mocadors que siguin d’un sol ús, i utilitzar la mascareta per protegir a la resta”, que recorden que “fora de l’àmbit sanitari no té cap sentit”.

La prevenció contra el coronavirus arriba als centres escolars manacorins

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad