Urgències implanta la mascareta quirúrgica davant qualsevol sospita

L’hospital de Manacor col·locarà mascaretes quirúrgiques contra la grip o el coronavirus, a qualsevol sospitós d’infecció o problemes respiratoris

 

Tots els pacients que a partir d’ara arribin al servei d’Urgències de l’hospital de Manacor amb infecció o sospita d’una infecció o problemes respiratoris, ja se li col·locarà automàticament una mascareta quirúrgica, és a dir, amb un filtre Hepa-1 que protegeix de dins cap a fora, el que fa que tot el que parlin o tossin quedi a dins i no surti cap a l’exterior, i que protegeix contra elements externs majors de cinc micres, com el que poden infectar la grip o el coronavirus.

Expliquen que la mesura “s’ha de veure com una cosa cultural i com una higiene respiratòria. Al mateix temps que intentam educar als pacients i familiars de l’hospital sobre l’etiqueta de la tos, que fa menció a que quan esternudam o tossim hem de posar el colze en comptes de la mà. Si utilitzam mocadors que siguin d’un sol ús, i utilitzar la mascareta per protegir a la resta”, que recorden que “fora de l’àmbit sanitari no té cap sentit”.

La prevenció contra el coronavirus arriba als centres escolars manacorins

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad