AIPC denuncia la retirada de la web municipal de Porto Cristo

També critiquen la manca d’informació municipal i de consulta del projecte de remodelació de la primera línia del carrer Bordils

 

L’Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC) ha denunciat la retirada de la pàgina web portocristo.org per part del departament de comunicació de l’ajuntament de Manacor, de forma unilateral “i sense consultar-ho a ningú”, explica el president del grup municipal porteny, Joan Gomila. “Sabem que els administradors de la pàgina reberen divendres un correu electrònic o sels ordenava que la pàgina es buidés de contingut, mantenint el domini”.

Segons els regidors d’AIPC, Antònia Llodrà i el propi Gomila, “aquesta és una decisió que ens toca la moral com a poble; perquè nosaltres no sóm ni un barri ni el districte cinc com diuen, sino que som un poble. Ara sense dir res lleven una pàgina que havia tingut dos milions de visites en deu anys i que donava informació dels telèfons i ubicacions de serveis de transports o esportius localitzats a Porto Cristo. S’ha esborrat informació històrica, de personatges il·lustres o de platges…” a part, critiquen, de nombroses fotografies d’esdeveniments de la zona.

AIPC indica que fa uns dies es varen reunir amb el batle Miquel Oliver per tractar l’assumpte, “i va resultar que ell no en sabia res, que és una decisió de qui ara du la comunicació, que és en Carles Grimalt, a qui li exigim que torni a posar en funcionament la pàgina, ja que ara diuen que han integrat la informació dins la web visitmanacor, però la que hi ha no és la que era a portocristo.org.

Demanat per la polèmica, Grimalt, ha resumit dient que “en uns dies o setmanes la pàgina tornarà a estar operativa amb el mateix domini. L’hem retirada perquè no ens agradava la imatge, el disseny i creiem que havíem d’unificar-lo amb les demés amb un nou wordpress, això és tot”. Se sap però, també, que d’aquesta forma el consistori pretén estalviar-se els 250 euros mensuals que cobraven els responsables externs per renovar el contingut, cosa de la que ara s’encarregarà l’Ajuntament.

Projecte ocult

Per altra banda AIPC ha retret a l’equip de govern (Més-Esquerra, PSOE, Podem) que no els hagi mostrat ni consultat en cap moment, el projecte per reformar la primera línia del carrer Bordils (Costa den Blau), el carrer Colón de pujada a l’església del Carme i el propi entorn de la plaça, ja presentat aquest passat divendres per part del consistori a la conselleria de Turisme, per accedir a una ajuda de 670.000 euros provinents de les recaptacions d’Allotjaments Turístics.

L’Ajuntament vol deixar només un carril dels dos de circulació (el de baixada) per evitar que tant les finques del carrer que donen a la mar com les terrasses, establiments i hotels de la primera línia quedin afectats pel trànsit i una imatge desagradable d’olors i fums. A canvi de donar un major espai pel vianant.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad