L’home contra el cavall serà dia 25 d’abril a l’hipòdrom

L’atleta serà Joan Ros, que competirà amb Ritz du Bocage, menat pel joquei Jaume Fluxà

 

Vint-i-set anys després, l’hipòdrom de Manacor tornarà a viure una nova edició de la mítica cursa de l’home contra el cavall (el darrer intent fou el de Guillem Barceló l’any 1993)  per veure quin dels dos és més ràpid. Serà dia 25 d’abril a l’hipòdrom municipal. Com ja havíem avançat el corredor serà el local Joan Ros, mentre que l’animal serà Ritz du Bocage menat pel joquei Jaume Fluxà.

La cursa es planteja de la següent forma: l’atleta haurà d’intentar recórrer 400 metres (la distància d’una volta a una pista d’atletisme homologada) abans que el cavall completi el doble de la distància, és a dir 800 metres. Ritz du Bocage ha estat un dels cavalls més ràpids de 2019.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad