Roben pedres de la plaça de Sa Mora

Part i Banda

La paret de pedres que cubreix el mecanisme de la font de Sa Mora, a la plaça manacorina del mateix nom, pateix des de fa uns mesos l’estrany robatori d’algunes d’elles. Actes de vandalisme que afecten a un dels únics exponents artístics del modernisme que hi ha a tot el municipi. Ara mateix tornen faltar pedres de la zona de columnes, just al darrera de la figura de la ‘mora’ que aguanta el fanal, i al costat de la parada d’autobusos.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad