L’ampliació de 26.000 m2 de l’acadèmia de Rafel Nadal ja pren forma

Les obres d’ampliació de l’Acadèmia de Rafel Nadal a Manacor ja avançen amb força. En aquests moments les màquines estan preparant els terrenys per a la construcció d’un edifici de 8.000 metres quadrats d’ús esportiu, que en el primer projecte va quedar en l’aire. D’aquesta forma l’Acadèmia del tennista creixerà 26.000 metres quadrats, el que permetrà, entre d’altres coses, 214 places turístiques més fins arribar a les 354 en total. A més d’això, el Govern també li va donar permís per construïr-hi quinze noves pistes de tennis més.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad