Èxit de participació en el primer concurs de ‘senyorets’

El primer concurs de senyorets per la gent gran, celebrat avui a les 16 hores a l’edifici municipal del carrer Major de Manacor, ha estat un èxit. Bon ambient i molt de nivell entre els participants, explica l’Ajuntament, que és qui ha organitzat l’esdeveniment coincidint amb el dia de Sant Blai. S’han donat tres premis: al més bò, al més original i a la millor presentació

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad