Les cadires dels Reis tornen a la Sala

Part i Banda

Tres de les vint-i-una cadires de la sala de plenaris de l’antic ajuntament de Manacor van ser ‘robades’ fa uns dies i duites en furgoneta fins a un escenari de davant l’església de Els Dolors. La seva solidesa, el color fosc de la fusta, els renyinyols i volutes de les seves cames i braços i el tapissat solemne, degueren ser les principals raons perquè aquest diumenge fossin les estances perfectes pels culs reials del Mags d’Orient que acabaven d’arribar a la ciutat.

La fotografia que il·lustra aquesta notícia és dels moments posteriors, de quan els monarques eren dins el temple en plena adoració del recent nat. Una furgoneta blanca i un cop de benzina per dur-les, mig a les fosques fins als magatzems municipals, probablement als del carrer Pilar. Perquè, curiosament el dimarts després del dia de festa, la mateixa furgoneta i les mateixes cadires van ser vistes a les vuit del dematí per la ronda de Felanitx, rumb a la Sala.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad