Les cadires dels Reis tornen a la Sala

Part i Banda

Tres de les vint-i-una cadires de la sala de plenaris de l’antic ajuntament de Manacor van ser ‘robades’ fa uns dies i duites en furgoneta fins a un escenari de davant l’església de Els Dolors. La seva solidesa, el color fosc de la fusta, els renyinyols i volutes de les seves cames i braços i el tapissat solemne, degueren ser les principals raons perquè aquest diumenge fossin les estances perfectes pels culs reials del Mags d’Orient que acabaven d’arribar a la ciutat.

La fotografia que il·lustra aquesta notícia és dels moments posteriors, de quan els monarques eren dins el temple en plena adoració del recent nat. Una furgoneta blanca i un cop de benzina per dur-les, mig a les fosques fins als magatzems municipals, probablement als del carrer Pilar. Perquè, curiosament el dimarts després del dia de festa, la mateixa furgoneta i les mateixes cadires van ser vistes a les vuit del dematí per la ronda de Felanitx, rumb a la Sala.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad