Col·lectius juvenils i feministes preparen un fogueró vivent

Serà el cinquè any que ballaran les dimònies a Sant Jaume, dia 16 a les 19,30 hores. Abans es prepara un dinar alternatiu i reivindicatiu

L’Assemblea Antipatriarcal de Manacor ha anunciat el cinquè any de ball de les dimònies, que, com cada Sant Antoni, se celebrarà el proper dia 16 de gener a les 19,30 h a la plaça de Sant Jaume, coincidint amb les Completes de l’església gran. A més, entre les 16 i les 18 hores es desplegaran a la mateixa plaça, distintes escenes d’un fogueró vivent.

Just abans del ball idò, també hi haurà la cantada alternativa i popular dels Goigs de Sant Antoni. Enguany però, s’encén la flama d’una festa santantoniera alternativa i reivindicativa, que vol anar una mica més enllà.

Sota el lema “Tu tries, tria igualtat”, l’Assemblea Antipatriarcal ha unit forces amb l’Ateneu Lo Tort, Xítxeros amb Empenta, Endavant i Dones de Llevant i començaran la jornada amb un dinar popular, a les 14,30 h, per un preu de set euros. Les reserves pel dinar es poden fer a través del telèfon 677 260 264 o del correu info@ateneulotort.org.

Després del ball, cap als volts de les 20 h, les dimònies encendran el fogueró. Les entitats organitzadores conviden tothom a sumar-se a la festa amb pa i taleca, ja que hi haurà torradores per sopar.

 

Fotografia de Núria Sánchez

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad