Col·lectius juvenils i feministes preparen un fogueró vivent

Serà el cinquè any que ballaran les dimònies a Sant Jaume, dia 16 a les 19,30 hores. Abans es prepara un dinar alternatiu i reivindicatiu

L’Assemblea Antipatriarcal de Manacor ha anunciat el cinquè any de ball de les dimònies, que, com cada Sant Antoni, se celebrarà el proper dia 16 de gener a les 19,30 h a la plaça de Sant Jaume, coincidint amb les Completes de l’església gran. A més, entre les 16 i les 18 hores es desplegaran a la mateixa plaça, distintes escenes d’un fogueró vivent.

Just abans del ball idò, també hi haurà la cantada alternativa i popular dels Goigs de Sant Antoni. Enguany però, s’encén la flama d’una festa santantoniera alternativa i reivindicativa, que vol anar una mica més enllà.

Sota el lema “Tu tries, tria igualtat”, l’Assemblea Antipatriarcal ha unit forces amb l’Ateneu Lo Tort, Xítxeros amb Empenta, Endavant i Dones de Llevant i començaran la jornada amb un dinar popular, a les 14,30 h, per un preu de set euros. Les reserves pel dinar es poden fer a través del telèfon 677 260 264 o del correu info@ateneulotort.org.

Després del ball, cap als volts de les 20 h, les dimònies encendran el fogueró. Les entitats organitzadores conviden tothom a sumar-se a la festa amb pa i taleca, ja que hi haurà torradores per sopar.

 

Fotografia de Núria Sánchez

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad