La Concòrdia encén bidons i pulmons

Milers de persones compareixen per cantar al tradicional Assaigs dels Goigs

La plaça de la Concòrdia va iniciar ahir la setmana d’actes més destacats de Sant Antoni. Un Assaig dels Goigs fora de l’església que va demostrar, un any més, que és el punt d’encontre de milers de manacorins amb ganes de cantar i encalentir bidons i pulmons mentre s’acosta la vigilia del patró dels animals.

Passades les deu de la nit, un coet va anunciar que la cosa ja podia començar. Així que els membres santantoniers de la banda de música van sortir de la cotxera del Patronat on estaven protegint-se de la brusca, i van anar enganxant al darrera a tot aquell qui volgués voltar el fogueró. Les notes feren que els Goigs explotessin. Previament es van repartir octavetes per aquells qui encara no se saben totes les estrofes.

Vi, herbes i mistela per tothom per agafar el punt precís per acabar de passar la menjada i les ximbombes i les gloses agafessin el protagonisme que els hi correspon, amb ironia i crítica d’un poble que ja és de festa.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad