Les dessuadores de Sant Antoni 2020 ja tenen imatge

El disseny de Catalina Gaià es fa amb els 500 euros de premi

El disseny de Catalina Gaià Frau ja és la imatge del Patronat de Sant Antoni de Manacor per aquest proper 2020. En segona posició hi ha quedat enguany la imatge de Josep Lluís Maimó Juan, amb una representació de la roda del carro tradicional del Patronat, mentre que el tercer classificat ha estat Honorat Miquel Puerto Nadal, amb una original composició on el sant té per caputxa el pinacle del campanar de l’església dels Dolors.

La imatge guanyadora (que va obtenir un premi de 500 euros) representa un dels tradicionals finals de dança de la colla manacorina, quan el Dimoni Gros acaba el ball amb la mà a l’espatlla de sant Antoni. El disseny, que ja pot ser adquirit imprès a les dessuadores negres que ven el Patronat, és de colors vius i dibuixat a traços, amb el lema ‘Sant Antoni’ amb lletres irregulars.

Les dependències de Ca na Vallespina han estat aquest dimarts el punt de trobada dels primers santantoniers, que no s’han volgut perdre la presentació dels tres cartells finalistes. A l’acte no hi faltaren ni el president actual del Patronat, Antoni Gomila, ni el batle de Manacor, Miquel Oliver, que van dedicar unes paraules d’ànim i participació a la festa, ara que hi falta un mes. Tot plegat ‘regat’ amb mistela i senyorets.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad