La pista de gel i l’encesa de llums de dijous, atractius nadalencs a Manacor

Fins a 150 activitats omplen el programa municipal de les festes de Nadal

Aquest dijous a les 18 hores, la plaça de Sa Bassa serà el punt de partida de les festes de Nadal a Manacor amb l’encesa de llums i el cercavila de la Banda Municipal de Música. Per altra banda, dia 5 de gener, també a les 18 h el programa es clourà amb l’arribada dels reis d’Orient a l’avinguda del Parc. Dia 20 de desembre a les 17 h, tal i com va avançar aquesta revista fa un mes, s’inaugurarà la pista de gel a la rambla del Rei en Jaume.

 

Acte de presentació a la Rambla del Rei en Jaume

 

Així ho han presentat aquest dimarts horabaixa, el regidor de Festes, Artur Aguiló, el batle, Miquel Oliver, la regidora de Comerç, Maria Antònia Truyols, el regidor d’Activitats i Serveis Generals, Carles Grimalt, i el regidor de Costa, Sebastià Nadal.

A Porto Cristo, les activitats començaran dia 11 a les 18 h a la plaça del Carme, i acabaran dia 5 a les 19 h amb l’arribada de ses majestats els Reis d’Orient a la platja.  A s’Illot, l’inici serà dia 14 a les 11 h amb el taller de decoració de l’arbre de Nadal al Centre Sociocultural, i l’acte final dia 5 a les 18.30 h amb l’arribada dels Reis al mollet. Finalment a Son Macià, les activitats començaran dia 9 a les 17 h a la biblioteca amb el contacontes La màgia del Nadal, a càrrec de Laura Oliver, i acabaran la Nit de Reis les 19 h a la plaça de l’Església.

Les regidories presents han destacat la conjugació per elaborar unes festes més participatives, en les que tothom s’hi senti part; començant pel mateix programa, on el batle ha cedit una part del seu escrit a un ciutadà Joan Matamales. Així mateix, han volgut ressaltar la feina feta per Aproscom i Estel de Llevant en la confecció de material decoratiu al passeig del Ferrocarril i al de na Camel·la. Aguiló, per la seva banda, ha volgut destacar “la participació de molts departaments en l’elaboració d’un programa que inclou activitats per a totes les edats i col·lectius”.

Finalment, Truyols ha volgut exposar l’objectiu doble de dinamitzar el comerç local i incentivar als habitants dels pobles propers, i no tan propers, a visitar Manacor, “a ser un atractiu real per a la comarca i una alternativa real a Ciutat”. En concret, ha destacat tres accions: la posada en marxa d’una pista de gel, el concurs de façanes i el taller de cuina del Xef Estrella Michellin, Koldo Royo.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad