Entram a Dhraa 25 anys després

Hem pogut captar imatges de com està avui la que fou discoteca del futur. Les ruïnes de l’any 3.000

La seva estampa va ser icònica a mitjans dels anys vuitanta. De fet, encara avui tothom qui passa per la carretera que du de Porto Cristo a Son Servera reconeix els ferros de l’entrada i la torre contorsionada cap el cel, el símbol de la que fou discoteca futurista per excel·lència. Va obrir en ple estiu de 1986, després d’unes obres de 250 milions de pessetes i dos anys de feina. Més de 10.000 persones disfrutaren de la inauguració d’un recinte dissenyat per arquitectes i artistes internacionals, com Miquel Barceló o Javier Mariscal.

Dhraa va voler ser La Movida fora de Madrid, l’escena musical anglesa fora de Londres, Blade Runner abans del segle XXI. I de fet els tres primers anys van ser explosius, plens de cançons, grups d’èxits i també escàndols. La resta ja és història, el material per un segon reportatge. De moment ens han obert les portes per poder filmar i captar imatges de com és Dhraa avui, vint-i-cinc anys després de tancar definitivament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad