Les ‘opositores’ a dimoni ja preparen els exàmens

Es constitueix a Facebook el Grup d’Opositores al Planter de Dimonis de Manacor

Les crítiques no aturen. Aquest cap de setmana s’ha constituït oficialment el Grup d’Opositores al Planter de Dimonis de Manacor. De moment ja tenen un mur a Facebook on es presenten i mostren la seva inquietud i ganes, irònicament parlant, per l’examen que el Patronat de Sant Antoni té programat (això sí que es vera) per triar homes i dones substituts a les figures titulars de la festa, el proper dissabte 14 de desembre al Molí den Beió, en sessions de dematí i capvespre.

“Benvingudes i benvinguts al grup d’opositores al planter de dimonis. Aquí podeu compartir els vostres dubtes, materials per l’examen teòric, consells per tenir un bon sentit del ritme i els estiraments que utilitzau per créixer un parell de centímetres (en cas que sigueu persones baixetes)”, es presenten a les xarxes socials. I és que, per bé que l’Ajuntament i el Patronat hagin obert una ‘borsí d’interins’ per cobrir possibles baixes dels titulars de la colla i es reservin la meitat d’aquestes places per a dones, l’excés de requisits i de proves a passar (entre d’altres qüestions més limitants com el pes o l’alçada necessàries per fer de Dimoni Gros), no acaben de convèncer.

l’excés de requisits i de proves a passar no acaben de convèncer

Cal recordar que fa uns dies el Patronat va anunciar que s’obrirà fins a vint-i-quatre places distribuïdes de la següent manera: sis places per a la figura del baciner, sis per a la de Sant Antoni, sis per a la figura del Dimoni Gros i sis per a la del Dimoni petit. En cas que les sol·licituds superin les places ofertades, els criteris de selecció seran els següents: en primer lloc, s’elegiran les persones col·laboradores de les diferents comissions que conformen el Patronat de Sant Antoni; en segon, les persones participants assídues a la festa en aspectes com foguerons, beneïdes, concursos, etc.; i en tercer lloc, seguint l’ordre d’inscripció.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad