Els nous parquímetres intel·ligents tendran pantalles amb informació turística i comercial

L’Ajuntament calcula que el canvi costarà 611.655 euros, incorporats als pressupostos de 2020

L’ajuntament de Manacor canviarà tots els parquímetres de la zona blava repartits per tot el municipi, i n’instal·larà de nous a llocs costaners on no hi ha ORA. La responsable d’Hisenda del consistori, Cristina Capó, ha aclarit que s’ha incorporat una partida de 611.655 euros als pressupostos de 2020 per tal de renovar tots els terminals i substituir-los per una altres de més moderns, que a partir d’ara incluran també una pantalla moderna i més funcional a través de la que s’accedirà a la app municipal, on qui vulgui podrà rebre informació sobre les ofertes turístiques i comercials que ofereix el municipi.

A altres espais com a s’Illot els parquímetres sols serviràn per consultar informació

D’aquesta forma, a més de tots els de Manacor i Porto Cristo es col·locarà un monitor tàctil també per les funcions pròpies del pagament de la zona blava, mentre que a altres espais com a s’Illot els parquímetres sols serviràn per consultar informació. Des de l’Ajuntament, que ha rebut una ajuda de 25.000 euros de la Borsa d’Allotjaments Turístics del Govern, reconeixen que el canvi dels actuals per uns altres de similars hagués costat al voltant de 200.000 euros, però que d’aquesta forma es podrà incorporar tot el software amb la informació de la futura aplicació municipal dins els terminals, per, per exemple localitzar un indret concret, veure fotos de comerços o triar a quina platja es vol anar.

 

Mapa de zones blaves i parquímetres

S’ha de dir que l’estat actual dels parquímetres de Manacor és bastant deficient i ja hi ha hagut varies queixes pel mal funcionament dels terminals de pagament, que actualment només compten amb una pantalla per la informació horària i de minuts d’aparcament. Actualment n’hi ha en funcionament 28 a la ciutat i vuit a Porto Cristo.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad