Adhesius d’advertència pels qui deixen trastos on no toca

‘Algú no ho ha fet bé!’ és el missatge que es col·loca en aquells voluminosos abandonats inadequadament

La regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament de Manacor ja ha començat una campanya per fer front a l’abandó indiscriminat de voluminosos, mobles, matalassos i altres residus devora contenidors convencionals, evitant d’aquesta forma anar al punt verd i congestionant el sevei de recollida, l’estètica i la salubritat de molts de carrers del municipi.

És per això que personal municipal està col·locant aquests dies adhesius amb el lema: Algú no ho ha fet bé!, per tot allà on localitzen un d’aquests residus, advertint del fet i indicant el número de telèfon del servei municipal gratuït de recollida, el 900 107 398, a més de posar la data en que s’ha detectat l’infracció. A més, també es procedeix a posar al voltant de l’objecte o objectes en qüestió, una cinta de plàstic blanca i vermella perquè quedi més evident del perill que aquest abandó suposa també pel vianant o els vehícles.

 

Això servirà ara, a més de per fer un mapa de llocs conflictius, per conscienciar als veïns perquè comencin a utilitzar més i millor el punt verd, sàpiguen on es recicla cada cosa i tenguin en compte les possibles conseqüències econòmiques que poden haver d’assumir si són enxampats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad