El CB Voleibol Manacor s’allunya de la Copa del Rei

El ConectaBalear es veu malmenat per errors propis i arbitrals i perd 1 a 3

El ConectaBalear segueix sense oferir la victòria a la seva afició i s’allunya de la classificació per a la Copa de Rei, amb una derrota 1-3 davant un Arenal Emevé de gran nivell que va exhibir les seves credencials ofensives, i unes decisions arbitrals polèmiques que van influir en la dinàmica del partit. L’esquadra manacorina va sortir plenament connectada a el joc i va exhibir destresa i pocs errors, però només en el primer set. Amb un joc marcat per l’escàs marge entre els dos equips, el set es va decidir en favor de Manacor després de diversos errors infantils de l’equip visitant en moments crucials.

El segon set es va desbaratar per als de Manacor al punt 14-17, quan Víctor Bouza va encadenar tres serveis consecutius, que van donar avantatge a l’equip visitant i va aconseguir mantenir-se fins al final de el partit, incloses diverses jugades polèmiques que van caure del seu costat. Aquesta tònica negativa va malmenar el joc ordenat i efectiu del ConectaBalear, que va començar a acumular errors en la treta i l’atac, esvaint les sensacions i la bona ratxa dels locals.

La tensió es va apoderar de l’tercer i quart set. Decisions arbitrals amb polèmica, una targeta vermella per a Ángel Rodríguez i joc més efectiu de l’equip visitant, que va protagonitzar punts espectaculars per part de Víctor Bouza (22 punts) i Luis Martín (22 punts), aconseguiren una distància de 11-21 impossible de remuntar. El partit quedava sentenciat pels de Manacor, que es compliquen molt la classificació per a la Copa.

CONECTABALEAR CV MANACOR-ARENAL EMEVÉ: 1-3

(25-20), (18-25), (19-25), (13-25).

CONECTABALEAR CV MANACOR: R. Lorente, J. Victor, A. Rodríguez, D. López, R. Marqués, T. Vanole, A. Catalán (L). También jugaron J. F. Cabrer, S. Palomares, S. Gibanel, P. Palacios y JA Rey,

ARENAL EMEVÉ: L. Linares., V. Bouza, M. Knigge, H. Martín, M. Dovale (L), A. Giménez y F. De Mello. También jugaron J. García, J. Herrero, P. Villar, A. García y U. Larrañaga.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad