Derrota al darrer minut contra el Mallorca B a Na Capellera

El Manacor no va poder sumar cap punt tot i una oportunitat final de Nico, just abans del gol mallorquinista

El CE Manacor va passar en un minut d’una possible victòria, a la derrota en tan sols un minut. La llàstima més gran però, va ser que era el darrer. El Mallorca B es presentava aquest dissabte a Na Capellera com a clar aspirant a l’ascens a la Segona Divisió B i amb uns bons resultats precedents que feien pensar que el Manacor patiria una derrota clara vista la dinàmica de l’equip de David García. Però no fou així.

 

Tribuna del sol de Na Capellera

Més connectats i organitzats en defensa, els manacorins van resoldre amb solvència totes les arribades que el filial mallorquinista va desplegar, el que va fer que les esperances de treure alguna cosa positiva augmentessin amb el pas dels minuts. I no és que tampoc el Manacor fes un bon partit en atac. De fet durant els primers 45 minuts no va arribar ni una sola vegada amb claretat davant la porta defensada per l’expeditiu Jesús Ruiz.

Els manacorins afrontaran ara una sortida complicada a Calvià

També és vera que García no va plantejar un sistema netament ofensiu, i va deixar a la banqueta a tres dels millors jugadors del que duim de temporada pels blanc-i-rojos, com són Barbón, Nico i Pareja, que sortiren pràcticament a falta de deu minuts per intentar el contratac final, que de poc no arriba, amb una jugada de Pareja i varies deixades dins l’àrea mallorquinista que acabaren amb un xut de Nico que Ruiz va treure a córner.

I d’aquí a la derrota, perquè en la següent jugada, Bangaly Diakhaby, el gran revulsiu del Mallorca B a la segona part va poder centrar des de la banda esquerra i Andreu Hernández es va poder aprofitar un retruc per enviar la pilota dins la xarxa del CE Manacor, que no va tenir temps de poder reaccionar. Segona derrota consecutiva dels locals, que ara afronten una sortida complicada a Calvià, per d’aquí dues setmanes rebre el Santa Catalina, en una nova oportunitat de sumar tres punts que l’allunyin del descens.

Manacor: Antoni Fons, Antoni Martorell, Bartolome Morey, Anthony Vega, Lluis Diaz, Joan Roig, Adrian Hernandez, Bartolome Sancho, Sergi Brunet, Gabriel Gili y Ignacio Salama.

Sustitucions: Alberto Pareja per Adrian Hernandez (min.56), Nicolas Rubio per Gabriel Gili (min.79), Francisco J Barbon per Ignacio Salama (min.86)

Mallorca B: Jesus Ruiz, Raul Parra, Jesus OcaÑa, Francisco M Gonzalez, Andreu Hernandez, Jaime De Las Marinas Gil, David Alamo, Oscar Coll, Jaume Tovar, Carlos Gilbert y Thomas Giaquinto.

Sustitucions: Adrian Montalban per Carlos Gilbert (min.27), Bangaly Diakhaby per Jesus Ocaña (min.56), Daniel Ribelles per David Alamo (min.69)

Gols: 0-1 Andreu Hernandez (min 89)

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad