El vent tomba un gran poll blanc de l’entrada del IES Mossèn Alcover

Les conseqüències de la ventada de ponent que va afectar el municipi durant el pont de Tots Sants, també van afectar les instal·lacions de l’institut Mossèn Alcover. Concretament el vent va fer caure un gran poll blanc que va quedar tombat de ple i va obstruir l’entrada principal. Aprofitant que el dilluns era dia no lectiu, l’empresa de manteniment el va poder retirar, segons informa el propi centre.

Per altra banda s’ha anunciat que aquest dilluns 11 de novembre, a partir de les 20,15 hores, l’AMIPA de l’IES Mossèn Alcover convoca l’assemblea general d’enguany, a la sala d’exàmens nord.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad