Ja hi ha data per comprar les entrades de ‘Jostissi de Carreró’

Els tiquets per la pel·lícula més esperada en la història del municipi se començaran a vendre el 16 de desembre

Ja hi ha més novetats sobre la gran estrena de la pel·lícula més esperada de la història del nostre municipi. I és que a partir del proper 16 de desembre es comencen a posar a la venda les entrades per la grand premiere de Jostissi de Carreró, que serà el 25 de gener de 2020 a les 19,30 hores a l’auditori de Manacor. S’Espera que la demanda de localitats faci quedar petit el pati de butaques de l’avinguda del Ferrocarril.

Després d’anys de rodatge a distintes localitzacions de Porto Cristo, la pel·lícula està ja en fase de muntatge. Autofinançada i protagonitzada per actors no professionals, Jostissi de Carreró és la història d’un antiheroi obstinat a netejar el poble de les urpes anàrquiques i destructives de La Banda del Lobo i el seu líder, abans que sigui massa tard.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad