Ja hi ha data per comprar les entrades de ‘Jostissi de Carreró’

Els tiquets per la pel·lícula més esperada en la història del municipi se començaran a vendre el 16 de desembre

Ja hi ha més novetats sobre la gran estrena de la pel·lícula més esperada de la història del nostre municipi. I és que a partir del proper 16 de desembre es comencen a posar a la venda les entrades per la grand premiere de Jostissi de Carreró, que serà el 25 de gener de 2020 a les 19,30 hores a l’auditori de Manacor. S’Espera que la demanda de localitats faci quedar petit el pati de butaques de l’avinguda del Ferrocarril.

Després d’anys de rodatge a distintes localitzacions de Porto Cristo, la pel·lícula està ja en fase de muntatge. Autofinançada i protagonitzada per actors no professionals, Jostissi de Carreró és la història d’un antiheroi obstinat a netejar el poble de les urpes anàrquiques i destructives de La Banda del Lobo i el seu líder, abans que sigui massa tard.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad