De cuinar a l’Antàrtida per Mandela o Borges, a l’alberg de Manacor

El blog de Fundació Trobada relata aquesta setmana la història d’un cuiner professional arribat d’Artà sota la tormenta

“No pareix creïble el que contava l’entrevistat d’avui. L. A., xop com una sopa, arribà a l’alberg de Manacor després de fer a peu el trajecte d’Artà a Manacor amb una aigua que queia com un torrent i enormes bòfegues als peus.

Cuiner professional, com mostren les fotos de més baix, després de fer feina tres mesos a un restaurant rural del Llevant de Mallorca i, acomplit el seu contracte, no més li pagaren una mensualitat ja que tant sols no va tenir doblers per desplaçar-se a Manacor ni ningú conegut que l’ajudés.
Gràcies a la plaça buida que deixà un usuari ingressat d’urgència a l’Hospital, fou acollit a l’alberg, volent deixar constància del seu agraïment pel l’interès mostrat per tots els professionals de la Fundació Trobada, titular del centre, que pertany a la Xarxa d’inclusió Social del Consell de Mallorca, i que feren i continuen fent gestions necessàries per normalitzar la seva sorprenent i deplorable situació.
La extensa història laboral de l’entrevistat confirma la seva professionalitat: ha fet feina de xef de cuina als millors Restaurants de països com Itàlia, Argentina (A l’Antàrtida, atenent a comensals com Mandela, Menem, Borges. . .), Astúries, Galícia, Barcelona (Port Olímpic), Mallorca (S’Estanyol), Gran Canària y França. El currículum que presenta aixecarà sense dubte l’interès de restauradors i hotelers que demandaran els seus serveis. Un professional així mereix que la sort i la disponibilitat del mercat l’acompanyi”. 
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad