El ConectaBalear tira de solvència i guanya el Río Duero

Els manacorins dugueren la iniciativa i no deixaren que els de Sòria entressin al partit

El ConectaBalear aconsegueix la segona victòria de la temporada, una altra vegada fora camp, per situar-se ja a la zona tranquila de la Superlliga masculina de voleibol. Aquesta vegada la víctima fou el Río Duero Sòria, un històric que sempre va anar a remolc al pevelló de Los Pajaritos, on l’ambient sempre fou fred, ja que els locals no aconseguiren en cap momet ficar-se dins el partit. Tot i això sí que es feren valer al tercer set, on van aconseguir un petit parcial inicial que els va bastar pel 27-25 final. En definitiva, molta solvència en l’atac i sobretot la recepció manacorina, que ajuda a que l’equip torni a Mallorca amb un bon regust, de cara al proper encontre, on intentarà inaugurar el còmput de victòries al Miquel Àngel Nafal.

Río Duero Voley Soria 1-3 ConectaBalear Voleibol Manacor⁣ ⁣ ⁣⁣⁣0-1 (30-32), 0-2 (21-25), 1-2 (27-25), 1-3 (14-25).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad