El ConectaBalear tira de solvència i guanya el Río Duero

Els manacorins dugueren la iniciativa i no deixaren que els de Sòria entressin al partit

El ConectaBalear aconsegueix la segona victòria de la temporada, una altra vegada fora camp, per situar-se ja a la zona tranquila de la Superlliga masculina de voleibol. Aquesta vegada la víctima fou el Río Duero Sòria, un històric que sempre va anar a remolc al pevelló de Los Pajaritos, on l’ambient sempre fou fred, ja que els locals no aconseguiren en cap momet ficar-se dins el partit. Tot i això sí que es feren valer al tercer set, on van aconseguir un petit parcial inicial que els va bastar pel 27-25 final. En definitiva, molta solvència en l’atac i sobretot la recepció manacorina, que ajuda a que l’equip torni a Mallorca amb un bon regust, de cara al proper encontre, on intentarà inaugurar el còmput de victòries al Miquel Àngel Nafal.

Río Duero Voley Soria 1-3 ConectaBalear Voleibol Manacor⁣ ⁣ ⁣⁣⁣0-1 (30-32), 0-2 (21-25), 1-2 (27-25), 1-3 (14-25).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad